Werken/ Stage in de groenvoorziening bij Kemp Schalkwijk BV

NIEUW:

Wij hebben een vacature voor trekkerchauffeur.

Wil jij werken in een jong team op een mooie trekker neem dan contact op.

Ben je enthousiast en heb je geen 9 to 5 mentaliteit bel dan naar Bart Kemp 06-22548402

 


Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenvoorziening? Of kom je net van school? Wellicht is Kemp Schalkwijk BV iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en van 'werken in het groen' houden.


Wij zijn een prettig bedrijf met korte lijnen en wij houden van openheid en humor. De natuur is ons werkterrein en wij verwachten dat je daar met zorg en respect in werkt. Klanten staan bij ons voorop, wat betekent dat wij met toewijding voor hen werken. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden zorgen wij onder andere voor regelmatige bijscholing. Wij  bieden een goed salaries, doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een stimulerende omgeving.

Stage:

Kemp Schalkwijk BV biedt studenten aan MBO- en HBO-opleidingen groenvoorziening of civiele techniek regelmatig een passende stageplaats. Onze praktijk is een logische aansluiting op je opleiding. Wij proberen je een stageplaats te bieden die niet alleen aansluit bij je opleiding maar ook bij je persoonlijke interesses.

Je krijgt binnen ons een bedrijf een ervaren stagebegeleider toegewezen die je tijdens je stage begeleidt.

Wij hebben op dit moment een stageplaats voor een student(e):
MBO- of HBO Civiele Techniek

Past het volgende beeld bij jou:

  • je zit in het  2e, 3e of 4e jaar van de opleiding Civiele Techniek;
  • je wilt ons assisteren bij de uitvoering van GWW-projecten;
  • je werkt enthousiast zowel in een team-verband als zelfstandig;
  • je bent flexibel en stressbestendig;
  • je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden je een leerzame stage aan binnen een team fijne medewerkers, waarin we proberen zoveel mogelijk afwisseling in de werkzaamheden aan te brengen. Hiernaast bieden wij ruimte voor de ontwikkeling, je eigen initiatieven en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren.

Ben je geïnterresseerd of wil je meer informatie betreffende een stage bij Kemp Schalkwijk BV, stuur ons dan een mailtje met je vragen of je CV.

         
 
 
Kemp Schalkwijk BV - Neereind 33 - 3998 WJ Schalkwijk - T 030 601 25 95 - F 030 637 84 09 - M 06-225 484 02